USAbilforum

Indregistrering, afgift og forsikrings spørgsmål => Syns spørgsmål => Emne startet af: rosenlund efter Søndag den 19. Oktober kl.08:36

Titel: veteran syn på fyn
Indlæg af: rosenlund efter Søndag den 19. Oktober kl.08:36
Hej

Er ved at klargøre min mercury cougar fra 71 til afgift og registrerings syn og vil i den anledning hører om der noget herinde der har erfaring med hvilken syns haller der klare det bedst. Umiddelbart ligger midtfyns bilsyn nærmest.
Titel: Sv: veteran syn på fyn
Indlæg af: vetten30 efter Tirsdag den 21. Oktober kl.20:51
Hej

Netop Midtfyns bilsyn har jeg mange gange hørt negativt om, senest for små 14dage siden.. de er ALT for grove/regelrette osv. Ikke at de sager jeg taler om antyder at der skulle fifles noget igennem men de egner sig efter mine også egne erfaringer ikke som synsfolk hverken til alm bil ( som min  egen) men heller ikke us-jern til det går de i ALT for små sko (man skulle jo nlsten tro de var tidligere SB folk)
Titel: Sv: veteran syn på fyn
Indlæg af: rosenlund efter Mandag den 03. November kl.23:05
Har jeg godt nok også hørt andre steder fra. Er der slet ingen der har gode erfaringer med syn på Fyn  ;D
Titel: Sv: veteran syn på fyn
Indlæg af: TBT efter Tirsdag den 04. November kl.15:58
Har jeg godt nok også hørt andre steder fra. Er der slet ingen der har gode erfaringer med syn på Fyn  ;D

Reglen må være at DU sætter dig ind i synsreglerne for veterankøretøjer, og fortæller synsfætteren en ting eller to, vil han ikke høre må han have en hilsen fra Trafikstyrrelsen, hvis han kasserer den på forkert grundlag.

Det er mega svært at finde en synshal der er god til det hele, dem jeg bruger, og har brugt i årevis, anede ikke en hattefis om veteranbiler, til trods for ham der synede, selv ejer og kører en sådan, han ville så ikke høre på hvad kunden sagde, før jeg smed vejledning til syn på hans skrivebord, så blev den synet ;)

Kommer der dog stadig, for de er seriøse folk, til normale syn, men ved desværre ikke nok om klassikerne.

Som udgangspunkt skulle en lovlig bil jo kunne synes hvor som helst i landet, men sådan er det desværre ikke, og der er en tendens til de tidligere SBI folk, stadig tror de skal hamre hul i sunde pladedele.

Find et sted hvor folkene er "udlært" efter SBI, for de er mere villige til at høre på hvad kunden siger, og slå op hvis de er i tvivl, eller kunden postulerer noget andet end de tror / ved er rigtigt, sådan gør de nemlig der hvor jeg syner biler, dog lige med undtagelse af ham der synede TA, han var mere påståelig end godt var.

Titel: Sv: veteran syn på fyn
Indlæg af: Spiritman efter Tirsdag den 04. November kl.17:22
Det er nemlig vigtigt at sætte sig ind i reglerne inden man drager i synshallen, jeg kan huske min første US bil og dennes registreringssyn, synsmanden og jeg havde en lang snak om blinklys på skærmen foran, jeg ville ikke sætte dem på og henholdte mig til forskrifterne omkring syn af køretøjer, jeg kunne det inde i hovedet  :) det forholdt sig nemlig sådan at jeg havde en sidemarkeringslygte længst fremme, og langt nede på skærmen, og den kunne lige præcis holde sig inden for min. mål til kanter for placering af blinklys, hvilket den var bygget om til, og den kunne kun ses i en meters højde, 75 cm ud fra bagkofangeren på siden af bilen, mener det var sådan det var beskrevet!!

Synsmanden nægtede at godkende bilen, men jeg nægtede at køre før den var godkendt, da den overholdte gældende regler, så da samtlige synsfolk i hele synshallen i Rødovre, og den er stor, havde været forbi og give deres kollega ret, bad jeg om at tale med chefen for stedet, han kom så modvilligt ud i hallen, og jeg forlangte vi sammen læste reglerne igennem, som vi så gjorde, og bagefter sagde han surt til synsmanden, "Godkend den, den overholder jo reglerne"  ;D ;D ;D ;D hold kæft hvor jeg hyggede mig da jeg gik ud derfra, selvom det tog lidt tid, meeeen, jeg har ikke haft nosser til at syne biler der siden  ;)