USAbilforum

Indregistrering, afgift og forsikrings spørgsmål => Forsikrings spørgsmål => Emne startet af: Admin efter Tirsdag den 24. Februar kl.11:35

Titel: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: Admin efter Tirsdag den 24. Februar kl.11:35
http://www.almbrand.dk/abdk/Privat/Forsikring/Forsikringer/BilOgBaad/Veterankoeretoejsforsikring/originalstand/index.htm
Titel: Sv: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: Marx3 efter Tirsdag den 24. Februar kl.16:46
Jeg er hjernedød original freak, forstået på den måde at jeg helt ærligt rent faktisk syntes de fleste biler fra dengang er meget federe med originale stålfælge, farver og stafferinger, men Alm. Brands udmelding tager da hensyn til de almindelige ting som det ligger lige til højrebenet at udskifte og/eller forbedre inkl andre fælge!
Det er rart at vide at de ikke er stivnakkede, men opfordrer til at spille med åbne kort.
 ( jeg håber ikke jeg lyder hellig! )
Titel: Sv: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: jw63ss efter Tirsdag den 24. Februar kl.20:21
Det er da super at de melder rent ud, med hvordan de står ang hvad de mener er iorden at gøre ved ens bil, de kunne de andre selskaber sgu lære noget af, Jeg er rigtig godt tilfreds med min brugsforsikring hos alm brand....
Titel: Sv: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: Houmark efter Tirsdag den 24. Februar kl.20:36
 Jeg har været super glad for at have haft min veteran forsikring der, der har aldrig været noget pjat.. Da jeg valgte jeg ville have en anden karburator på, og nogle alufælge, ringede jeg ind til dem og snakkede med dem, hvor de netop sagde præcis det samme som der står i linket..

 Havde alle andre forsikringer hos dem også, men har lige tegnet nye hos et andet firma, også Buicken som der fremover har samme betingelser som en personbil, dog med 3000km maks.. Men nu kan jeg lovligt køre ud og handle, hente min søn, køre på arbejde osv som Alm Brands ikke giver lov til..

 Der er 4 store forsikringsselskaber i dk, hvor Alm Brand er de mindste men de har langt flest klager.. Kunne da også se da vi gennemgik vores policer at de åbenbart var fyldt med "fejl" som ville have en stor betydning ved evt. sag.. Huset stod blandt andet som 67kvm, hvilket er over 3 gange mindre end det reelt er, og da jeg skulle have lavet et stenslag sidste år, var der ikke glasskade i som jeg udtrykkeligt havde bedt om ( Fik det "gratis" skrevet ind efterfølgende )

Titel: Sv: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: jw63ss efter Tirsdag den 24. Februar kl.21:21
Med en brugsveteran forsikring må du GODT køre på job, handle etc. i din veteranbil....
Titel: Sv: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: Houmark efter Tirsdag den 24. Februar kl.22:30
 Jeg er ikke 30, og er efter d.1 ikke plus kunde i Alm brand mere.. Går ud fra du har alle dine forsikringer hos dem, siden du har brugsveteran.. Kan sagtens være jeg havde en dårlig oplevelse, men prøv at tjekke om dine policer har korrekte oplysninger..

Titel: Sv: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: EldoradoTossen efter Onsdag den 25. Februar kl.08:16
Det er vel i bund og grund ikke så svært ....

Tag fat i dit forsikringsselskab, og fortæl hvad der er lavet ved din bil. Spørg om de kan acceptere det, og under hvilke vilkår. Vil de ikke dække, så skift selskab!
At fortie noget om bilen er simpelthen det dummeste man kan gøre. Du risikerer som minimum at dine indbetalinger er tabt, og i værste tilfælde står du med en totalsmadret bil, som du ikke får en krone for af forsikringen, fordi du - i deres øjne - har løjet for dem.

Så fat telefonen eller endnu bedre: Skriv til dem og beskriv din bil, og hvor den afviger fra orginaliteten. Og gem svaret! Så kan det ikke gå helt galt.
Titel: Sv: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: Marx3 efter Torsdag den 26. Februar kl.08:10
Jeg har godt hørt onder brugsveteran... Det er alligevel 500 km om måneden. Hmm måske man skulle overveje det. Hva koster det?
Titel: Sv: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: jw63ss efter Torsdag den 26. Februar kl.09:38
Jeg giver ca 3000 om året, på en bil der er forsikret til 250000....
Titel: Sv: Lidt om originalitet fra Alm. Brand!
Indlæg af: Marx3 efter Torsdag den 26. Februar kl.12:55
Aha... Det var ikke så ringe.