USAbilforum

Indregistrering, afgift og forsikrings spørgsmål => Forsikrings spørgsmål => Emne startet af: hs1973 efter Lørdag den 07. Marts kl.14:41

Titel: Etu forsikring
Indlæg af: hs1973 efter Lørdag den 07. Marts kl.14:41
Kan anbefale man tager kontakt til ETU forsikring hvis bilen ikke er 100 procent original. De har tegnet forsikring på min chevelle som er for uoriginal til alm brand, runa mm. De var venlige hurtige og gav god service. Bevares lidt i den dyre ende, men det rart at vide at man er forsikret uden de store problemer senere.

Det skal siges at chevellen ikke er ombygget voldsomt, bare andre fælge, lak og lidt crom i motorrummet. Men det var for meget for de andre. Jeg synes det er flue knepperi men regler er regler, og jeg gider ikke få at vide jeg ikke er dækket ved skade pga fælge.
Mvh smeden.
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: TBT efter Lørdag den 07. Marts kl.21:20
Det er underligt så stor forskel der er, jeg har fået ok fra Alm Brand til fælge og anlæg, Thisted ville ikke røre den med en ildtang med mindre jeg fjernede klistermærkerne den er født med, og det var inden der kom radio i, og andre fælge ;)

Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Marx3 efter Lørdag den 07. Marts kl.22:47
ville Thisted ikke acceptere klistermærker... på en SE ? Hold da op..
Jeg gik fra Thisted fordi de ikke ville acceptere andre fælge. Det har jeg også fået at vide at ligegyldigt hos Alm. brand. De dækker bare ikke fælgene, hvis bilen en dag står på 4 mælkekasser...
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: TBT efter Søndag den 08. Marts kl.00:08
Nej, de ville have jeg skulle fjerne alle mærker den er født med, de forsikrer ikke biler af den type.....

Men de ville hellere end gerne forsikre den hvis jeg fjernede dem, så var det ikke et problem, jeg spurgte endda om de ikke bare kunne skrive i betingelserne at de ikke dækkede ørnen, men det var ikke nok, svaret var,
 "Jeg skal desværre takke nej til forsikringen, da vi desværre ikke forsikre en veteranbil med dekoration på forklappen."

Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Marx3 efter Søndag den 08. Marts kl.08:08
Wtf...
Min gode ven har haft ETU i årevis, har også overvejet det flere gange.
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: hs1973 efter Søndag den 08. Marts kl.15:06
Alm brand ville godt acceptere mine fælge, de ville bare ikke være dækket af kaskoen. Men de ville ikke acceptere jeg har forcromet generatorbeslag og andre småting i motorrummet. Jeg syntes der var for meget bøvl med de forskellige selskaber og regler at forholde sig til (læs smuthuller som kunne betyde de ikke dækker en skade)

Jeg ville være sikker på at der var rene linier m forsikringen, og der må jeg sige jeg fik verdensklasse service hos ETU. Ingen bøvl eller ansøgninger. Jeg mailede deres agent og han fik 2 billeder og en beskrivelse, derefter fik jeg forsikringsbeviset. Og nu jeg sikker på den er forsikret som den står og de ikke kommer bagefter når skaden er sket, og siger jeg ikke er dækket.

Det ville være nederen at miste 5 års arbejde og tusindvis af kr. Pga af en detalje de ikke lige havde styr på.
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Marx3 efter Søndag den 08. Marts kl.16:55


Det ville være nederen at miste 5 års arbejde og tusindvis af kr. Pga af en detalje de ikke lige havde styr på.

Det er jo dét... jeg har egentlig aldrig fattet al den forsikrings-palaver, hvor folk helst vil snakke om hvor dumme selskaberne er.
Hvis man fortier detaljer, så kan man ikke være sikker. Jeg skal ikke spille hellig overhovedet, men det føltes bare rarere at have fået at vide af Alm. Brand at jeg GODT måtte sætte 20" fælge på min Cadillac for deres skyld, istedet for at køre med dem uden at Thisted vidste det. " der sker jo ikke noget, men kører jo aldrig galt" nej nej, gudskelov da. Men så er der en anden billist der mister overblikket og brager ind i een...
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Nomeinc efter Mandag den 09. Marts kl.18:20
Jeg har skiftet til ETU, da Runa har opsagt min kasko.
Min bil er rimelig original, bortset fra normalt anlæg til 1600kr, tidstypiske rat, fælge og lakering med Ghostflames, men det var nok selv om jeg spurgte Runa inden forsikringen blev lavet sidste år. En ting er åbenbart hvad Runa siger og et andet når man beder om skriftlig accept :).
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: hs1973 efter Tirsdag den 10. Marts kl.17:54
Hvor latterlige reglerne end er kan det ikke anbefales at lave numre. Det kommer altid tilbage of bider en på den grimmeste måde. Jeg stoler ikke på selskabet siger det betyder ikke noget m andre fælge osv. Jeg skal ikke ud i at have problemer m erstatning hvis uheldet er ude. Og hos ETU er der helt rene linier og ingen vrøvl.
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: D.G.M. efter Fredag den 17. April kl.04:28
Jeg blev i går udsat for et røveriforsøg fra ETU´s side, 4500 for en stilstandsforsikring til 100.000 kr.  Jeg har nu lavet en stilstand hos Alm. Brand og er lidt i dialog med dem om fremtiden, læs: når der kommer plader på om et øjeblik.
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Houmark efter Fredag den 17. April kl.07:00
Ellers så prøv at snakke med Top Danmark.. Giver 1400,- for 3000km, og bilen står som en normal personbil kun med lav km begrænsning ..
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: hbsørensen efter Fredag den 17. April kl.09:03
Med kasko ?
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Houmark efter Fredag den 17. April kl.09:46
Med kasko ja.. Ingen krav om noget udover maks 3000km, som vi kunne sætte op hvis det var et problem.. Police nr var det samme som min kones Aygo = personbil elitebelist ..

Hvis du har problemer med dem, får du lige min assurandørs nummer, så kan han måske hjælpe.. Han fik oprettet min bil i deres system , så den kunne forsikres..
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: D.G.M. efter Lørdag den 18. April kl.09:50
Jeg har lidt samme dialog med Alm. Brand. Jeg har sludret lidt med dem om en ganske almindelig varevognsforsikring med meget lave kilometer på, så er man jo ude over meget.  Jeg lader den heller ikke stå som veteran hos CRM, den eneste forskel bliver så at jeg skal til syn hvert andet år, men det overlever jeg nok.
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: hbsørensen efter Lørdag den 18. April kl.18:50
Det kommer vel ikke synsperioden ved hvordan bilen er forsikret, det er vel stadig alderen på bilen ?
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: RC efter Lørdag den 18. April kl.19:52
HB
Den er jeg også nyskærig på, hvis man veterarnsyner bilen, er det vel ikke en hvedagsbil, eller hvad ?.

René
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: hbsørensen efter Lørdag den 18. April kl.23:04
Det der gør den veteran er jo alderen og har vel ikke noget at gøre med hvordan og hvor meget den bruges. Veteran status med (relativ) lav vægtafgift er vel besluttet som en hjælp til at bevare gamle biler
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: hs1973 efter Torsdag den 23. April kl.19:56
Det at bilen er veteransynet betyder kun den i myndighedernes øjne er så gammel at den skal fritages for en del af vægtafgiften, samt at man mener biler af den alder bliver passet på så de skal ikke synes så tit. Om du bruger den til hverdag er din egen sag så længe den er forsikret efter det, det er kun hvis du veteranforsikrer den at der er begrænsninger for hvad du ma anvende den til.

Men der er intet til hinder for du køber en 40 år gammel bil og indregistrerer den som veteran og kører i den hver dag året rundt. Den skal så bare forsikres på alm vilkår som enhver anden bil. Vægt afgiften falder stadig efter de 35 år og syn hver 8 år efter 40 års fødselsdagen.

Mvh smeden.
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: hbsørensen efter Torsdag den 23. April kl.20:40
Så er vi enige( smeden),men stakkels  asurandør han vil få travlt hvis han kan forsikre med kasko til alm kørslen til 1400 jeg vil meget gerne have hans nr
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Houmark efter Fredag den 24. April kl.09:00
Hb, er den sidste besked henvendt til mig? Kan godt lige finde hans nummer.. I det mindste kan han fortælle dig kriterierne for at få forsikringen.. Han har vist kun med syd og Midtfyn at gøre, men hvis det er muligt kan han vel finde en assurandør i dit område..

Jeg flyttede samtlige forsikringer..
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: hbsørensen efter Fredag den 24. April kl.17:45
Houmark ja jeg syntes det lyder interasant
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Houmark efter Fredag den 24. April kl.19:32
Jens Ole Pedersen fra Topdanamrk Svendborg
Mobil : 51428622

Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: hbsørensen efter Lørdag den 25. April kl.08:39
Jeg siger tak
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Houmark efter Lørdag den 25. April kl.08:48
Intet problem :)

Han kan forhåbentligt guide dig den rette vej..
Titel: Sv: Etu forsikring
Indlæg af: Jandk efter Mandag den 04. Maj kl.21:12
Jeg har idag fået en pris fra ETU på 1800,- for min med mit udsagn på en værdi på 125.000,- sæsonbetonet hobbykørsel, aflåst garage.

Vejhjælp + sekshundrede et eller andet

De eneste oplysninger de skulle bruge for at beregne/aflæse prisen var årgang og værdi.

Ingen mulighed for brugsveteran (spurgte bare for sjov)