Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Jandk

Sider: 1 ... 27 28 [29]
421
Travlt har jeg ikke ;) .. og er tilmed åben overfor sikkert alt for mange modeller, så mulighederne er mange.

Man behøver selvfølgelig ikke være med i en klub, men så har man da adgang til at lære nogle at kende, der har prøvet en ting eller to.


422
Jeg svarer lige Spririt og Mads på én gang


Mit spørgsmål opstår efter at have set undervogne som Mads er inde på.. knastørre vejrbidte, dog velbevaret undervogne UDEN gammel rustbeskyttelse. Men jo problemer opstår helt sikkert først i det øjeblik jeg/man står over for en der HAR fået et sprøjt eller flere af forskellig variant.

Rullende projekt, JA!!! for jeg vil køre  8) i hvert fald til fra et eller andet hyggeligt.

Nu skifter tråden ganske vist emne, men hva faen, det er jo min tråd  :)
Jeg kigger kigger og kigger, mest i Sverige for jeg kan ikke finde det jeg er ude efter i DK, måske fordi ex annoncen med BILEN er udløbet eller fordi I "gamle" US drenge/piger sælger for mund til mund eller i klubregi. Det jeg har fundet som er mig, ER i Sverige! men så kommer det med troværdigheden, distancen, prisen, førstegangs US køber etc (men det hele ligger selvfølgelig på min boldbane, I know). Jeg mangler at skabe mig nogle bekendtskaber i US kredse, samt nogle der har erfaring med min bilmodel og egenimport som eksempel. Jeg griber nok det hele forkert an umiddelbart, men jeg skal jo starte et sted, og det er gjort nu.

Det jeg kigger efter/syntes er top fedt, er kantet, lave/flade sedans, gerne 4 dørs (absolut ikke cab), som Chrysler New Yorker/Newport 65-68, Olds 88-98 64-67, Buick Electra 64-68 bare fro at skitsere stilen.

En ting at tage i betragtning er osse at man gerne må kunne source det mest altmindelige til bilen, og netop dette har jeg faktisk lagt meget i baggrunden, af frygt for at måtte nogen af dem  :o


Er det total volapyk??

Jeg er desværre længe blevet hindret i at besøge min lokale klub for at melde mig ind.... men det har været planen.


423
Ris, ros og forslag / Det er sq så sjældent der bliver rost.....
« Dato: Fredag den 12. September kl.12:07 »
.. så jeg benytter mig lige af chancen nu jeg alligevel er landet her.. ligger på sofaen og har lidt tid  8)

Det her forum udstråler allerede meget mere af det gode, og et fedt layout/brugerflade eller hva det hedder, har forummet osse .. tommeltot op herfra

424
Så ikke noget med at "rense" med småsten, stålbørste, soda, skaller osv ??

Gider jo bare ikke at det med tiden skalder af... sådan en bil HAR jeg haft, men det var rustbeskyttelse sprøjtet på gammeæ rustbeskyttelse, og her gætter jeg på de indledende øvelser hos rustbeskyttelsesfirmaet godt kunne have været bedre (hedvand højtryk eller hvad de nu benytter)

425
Nå.. jeg forbereder mig på alt muligt  :), for jeg har endnu ikke bilen. Jeg har ikke lige kunne finde noget på nettet omkring dette emne.

Er det muligt og er der mulighed for at få blæst en undervogn "blidt" med skaller eller lignende for at "banke rust", som prep før rustbeskyttelse, eller sprøjter man bare ovenpå, er det "godt nok"??

Hvad gør man/I når I har fået en bil hjem fra US/DE/S, ja hvorsom helst fra i god stand dog mærket af tidens tand underneden, og ikke LIIGE ønsker at splitte det hele ad, eller har muligheden i nuet for at fylde ex antal kvardratmeter med bil helt eller delvist adskilt, for rengøring. hvis bare man ønsker at bevare/konservere bilen som den er??
426
Alt mulig snak / Så fik jeg hjælp til dette alternativ
« Dato: Fredag den 12. September kl.11:30 »
Hej alle sammen....

Sider: 1 ... 27 28 [29]