Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - buick

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Alt mulig snak / Sv: Small block
« Dato: Fredag den 19. Juni kl.19:28 »
Det samme her, jeg ser på ulæste indlæg siden sidst og ikke andet
på samme måde så jeg på ulæste indlæg og på nyeste annoncer på smallblock og jo mere der skete jo flere gange var jeg forbi


Et link på forsiden der hedder: Nye annoncer siden sidste besøg ville være en fed start.
Jeg klikker på: Vis ulæste indlæg siden sidste besøg, og glemmer at der er også er salgs sider her :o

René

2
Alt mulig snak / Sv: Small block
« Dato: Fredag den 19. Juni kl.16:28 »
Men lige en sjov ting på smallblock, de er jo så glade for at skrive de har lige nu 6.350 annoncer men hvis man klikker på nyeste så vil du her se tælleren tæller rigtigt de har lige nu 1.802 annoncer, de 693 er firma og de 1109 er private med den ældste annonce fra 01 juni 2014 mere end et år siden så er der sku ikke mange som gider dem mere.

3
Alt mulig snak / Sv: Small block
« Dato: Fredag den 19. Juni kl.16:22 »
heller ikke for at være negativ men hvis ikke der kommer noget ordentligt her hvor man kan sælge og købe så sker der ikke meget mere her ,siden vil ikke udvikle sig videre end nu.

Det er rart men et godt forum men det er begrænset hvor sjovt det er at der ikke kommer nye til at der ikke er noget salg osv, jeg må indrømme jeg er her sjældent efterhånden.

4
Alt mulig snak / Sv: Small block
« Dato: Søndag den 31. Maj kl.19:43 »
det samme siger jeg uden salg så holder den ikke, jeg må indrømme en stor del af hvad der trækker mig er køb og salg og jeg er derfor ikke ret meget her mere.

I mine øjne så skal der en side til ala det gamle smallblock med køb salg og debat hvis i skal have gang i den her

5
Forhandler links / Sv: Shop USA
« Dato: Lørdag den 16. Maj kl.16:32 »
Selv om jeg absolut aldrig vil bruge shopusa igen så er dette ikke deres fejl, sådan har det altid været hvis den del du køber har noget med olie eller benzin så står flyselskabet af med mindre at delen enten er ny i original emballage eller er renoveret og 200% ren

jeg har fornylig købt et sæt brugte toppe af en fyr i Virginia. De skulle selfølgelig med shopusa hjem.
Når man handler med en privat sælger skal man vedhæfte et eller andet bevis på varens værdi, f.eks en paypal kvittering. Intet problem.

Jeg kan så lige advare om de har klassificeret dette topstykke som farligt gods pga olierester... så det koster mindst 2000 kr at få det med fly ( sikkert x 2 fordi der er 2 toppe ) eller 5-7 uger ombord på et skib. Fuck hvor latterligt mand. Jeg ved ikke med jer, men jeg syntes det er stramt at betegne et gammelt topstykke som brandfarligt pga olierester.
Skulle i nogensinde købe noget som er beskidt, så kan det være en god ide at høre som sælger har mulighed for lige at børste det værste skidt af!


6
Afgifts spørgsmål / Sv: Konstruktiv ændringer og afgift!
« Dato: Torsdag den 14. Maj kl.14:31 »
Jeg syntes du går alt for let hen over forsikringen ikke er et problem, du har ret i at hvis du fortæller forsikringsselskabet alt om din bil og får det på skrift at de dækker bilen med de og de ændringer så er det ingen problem.
MEN hvis du bare forsikre og intet fortæller så er forsikringen et kæmpe problem der kan koste dig millioner, i mine øjne kan man forberede sig på tabet og sige ok jeg ved ombygningen kan koste mig et par hundrede tusinde i ny afgift og jeg ved at min kaskoforsikring ikke dækker pga ombygningen og jeg her risikere bilens værdi, det kan de fleste komme over igen men den dag ulykken sker og din ansvars forsikring ikke dækker pga ombygningen så er det millioner vi i værste fald taler om og dermed noget de fleste aldrig kommer videre fra


Arne bak
forsikringen er ikke et problem dem kan du sagtens lave en aftale med bare få det skrevet ned, for dem er det jo en forretning du har jo ikke større risiko for at køre galt fordi bilen er lilla. De accepterer jo i nogle tilfælde også at du opgradere dine bremser for at øge sikkerheden. Det er ikke samme måde skat tænker

7
Afgifts spørgsmål / Sv: Konstruktiv ændringer og afgift!
« Dato: Onsdag den 06. Maj kl.18:07 »
Og lige for at afslutte, hvis du siger jeg tager risikoen for at betale ny afgift hvis jeg bliver taget og bygger om, så er det ikke den eneste risiko du tager fordi din ansvar og kaskoforsikring dækker heller ikke ved ombygning dette dog kun hvis du ikke opgiver alle ombygninger til din forsikring og får deres ok på du stadig er dækket

så du risikere ny afgift 1-200.000 kr + op til millioner i erstatningskrav fra en evt ulykke

god fornøjelse


Reglerne er relativt simple.

Er der betalt FULD afgift at et køretøj, så må der ombygges efter gældende lovgivning, er det du forsøger at ombygge ikke TÜV (eller tilsvarende EU godkendelse) godkendt, må det ikke bruges på offentlig vej, uanset om bilen er ny, gammel eller veteran!
Med den ene undtagelse at du får lavet alt papirarbejdet på de dele du monterer, så der kan godkendes til brug på den bil i EU, og det er det næppe værd, med mindre vi taler en Hot Rod bygget helt fra bunden af.
I så fald tager du alt papirnusseriet med i synshallen og får det godkendt PÅ bilen.

Er der kun betalt veteranafgift (betalt efter 35 år og kryds i "original" på registreringen) så må der INTET bygges om, kun monteres tilsvarende dele fabrikeret efter fabrikkens anvisninger, altså må du ikke sætte skiver på hvis den er født med tromler, ændre hjulophæng og undervogn fra en type til en anden, og "sportsundervogne" af ethvert fabrikat er forbudt!
Du må heller ikke skifte motor til en anden i samme "familie" for selvom bilen kunne købes med en 455, så har du betalt afgift ud fra den motor der ligger i, og veteran er for bevaringsværdige biler i original stand, den er ikke original hvis du ændrer motor i forhold til hvad DEN er født med.

Du må GODT sætte en ny udstødning på af andet fabrikat, men det skal være tilsvarende det originale, og ikke "effektgivende" udstyr.

Motoren må yde det fabrikken opgiver, men ikke +20% som man må på alle andre kategorier af køretøjer hvor der er betalt fuld afgift.

Det folk altid debatterer er hvor meget de kan bøje reglerne inden de bliver straffet, men det har intet med reglerne at gøre, viger man fra ovenstående KAN skat kræve fuld afgift hvis de lyster det.
De fleste argumenter er at "det sker der ikke noget ved" men faktum er at sætter man andre fælge på, har man taget risikoen, og så skal man ikke tude hvis man bliver taget ;)

8
Afgifts spørgsmål / Sv: Konstruktiv ændringer og afgift!
« Dato: Tirsdag den 05. Maj kl.15:52 »
En bil som er veteran afgiftet må ikke ændres konstruktivt, da kravet for at veteran afgifte jo er at bilen er original længere er den ikke.
Det samme gælder forsikringen hvis der lavet om så dækker veteran forsikringen ikke, heller ikke selv om du har den alligevel.
så vil du bygge om så tag enten en bil uden afgift, byg, få godkendt og få den så afgiftet eller du kan tage en bil som er afgiftet normalt, byg en ting af gangen vent 366 dage byg en ting mere og spar afgiften

9
Alt mulig snak / Sv: konfirnations kørsel priser
« Dato: Onsdag den 29. April kl.13:04 »
Hvis du har veteran forsikret dit køretøj så ja du skal have lov, du må f.eks. heller ikke køre på job eller handle ind i din veteranbil så ja der er mange ting du skal have lov til, det kan du så være ligeglad med men
det koster du risikere at skulle betale alm afgift af din bil istedet for veteran afgiften du får bøde på størrelse med afgiften din forsikring dækker ikke hvis der sker skade osv så ja få heller lov først

med prisen så gør det gratis-for benzin udgiften for dine venner og hvis du vil gøre det for penge så hedder det 600-1500 pr time minimum 3-4 timer så er du dækket ind i den tid det tager og har råd til at få tilladelser og rette forsikring

have lov? jeg må vel gerne køre en tur forbi en kirke og tage en ven med uden at skulle have lov af forsikringen og alt muligt pjat.

10
Vis mig din USA bil / Sv: 1964 Oldsmobile 98 4 door HT..... Sport Sedan ;o)
« Dato: Lørdag den 11. April kl.18:20 »
Fed bil, tillykke med den.

PS er dog ikke enig med Brian og 2 dørs og 4 dørs men ok hvis man er ligeglad så er der penge at spare ved at købe en 4 dørs HT frem for en 2 dørs HT og så længe man ikke falder i en stolpe så er man rimelig sikker på den er til at komme af med igen til en ok pris

11
Vis mig din USA bil / Sv: GMC 1957
« Dato: Mandag den 30. Marts kl.16:47 »
og den står som en v6??? den er vel født med en række 6 så måske er afgift problemer skylden

12
Alt mulig snak / Sv: Ny salgs/købs side?
« Dato: Fredag den 13. Marts kl.10:22 »
modellen med salgsiden sådan var forkert, det duer ikke
MEN!! at droppe er forkert, uden en salgsside så trækker vi ikke nok brugere til, vi vil have både forum og salg på samme side og bruger i kun tiden til forum så venter i bare på en anden sætter en samlet side op og alle vil stille og roligt forsvinde der over.
det i skal bruge tiden på er at finde en ny side men forum og så flytte det hele derover, der findes masser af færdige sider ala smallblock som kan sættes op med få info og arbejde fra jeres side.

13
Afgifts spørgsmål / Sv: Bil fra USA.. Ingen papirer
« Dato: Lørdag den 31. Januar kl.03:58 »
Loven giver mulighed for at søge nye papire men det er stort set umuligt at få det godkendt
Så mit råd må være gå langt uden om køretøjer uden papir og uden moms kvittering

Jeg gav den engang et forsøg på en harley jeg kunne endda fremvise den havde været fremvist til afgift og en beregning på afgiften var der også
Svaret var uden papir fra den sidste stat den var indregistreret i og papir fra sidste registrere ejer samt en slutseddel så blev den aldrig godkendt


14
Afgifts spørgsmål / Sv: Konstruktiv ændringer og afgift!
« Dato: Fredag den 26. December kl.12:54 »
Husk nu del afgift var i gamle dage i dag er der kun ny afgift, så hvis du ændre så starter regningen forfra dvs helt ny afgift på samme måde som om bilen var uden afgift

15
Alt mulig snak / Sv: Samling af biler til salg.
« Dato: Tirsdag den 23. December kl.17:17 »
uden lidt info om bilerne samt foto og pris så ville jeg f. eks ikke gide at skulle igennem al det for så måske finde ud af de var overprissat osv (uden jeg ved om de er det) det er købers marked og hvis man vil sælge skal man gøre det bedre end de andre ikke omvendt

Der er tonsvis til salg så de sælgere som tror de gør køber en stor tjeneste ved at sælge skulle tage at åbne øjnene lidt

Sider: [1] 2 3 ... 5