Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Jandk

Sider: [1] 2 3 ... 29
1
Så er jeg igen igang med min bremseforstærker... nu ER den afmonteret, og drønet over i hjørnet, for ellers tager den ene dag den anden jo.

Jeg agter at indkøbe diverse ventiler/blokke, hovedcyl og bremseforstærker, men som den originale (altså den jeg ikke har) kigger jeg på en 9" for det er der lige plads til. Men jeg ville jo gerne skohorne en dobbel menbran derned, men man mangler nogle dimensioner.
Derovre skriver jeg en forespørgelse til de forskellige forhandlere, og bliver betjent høfligt, Jeg spørger høfligt om hjælp til at stykke komponenter sammen og for at kunne vælge enten den ene eller den anden bremseforstærker beder jeg om dimensioner på dem, og begrunder hvorfor. De søde amerikanere der sælger dette, kan enten ikke svare, eller svare "no, we dont have anything that goes straight into your Ninety Eight", hvilket jeg jo heller ikke regnet med, DET VAR JO NETOP DERFOR JEG NETOP SPURGTE IND TIL DIMENSIONERNE... for hulen... nå skidt, jeg har gasset af.

Mit spørgsmål til Jer.... Er der én af Jer der tilfældigvis har diameter/dybde på en enten 7" eller 8" dual bremseforstærker, så jeg har noget at gå ud fra??

Smed ??? Du har ihvertfald en 9" dobbelt du måske kan lokkes til at måle ;-)

På forhånd tak...

2
Alt mulig snak / Sv: Skal vi have lavet en Facebook gruppe ?
« Dato: Lørdag den 11. Februar kl.17:19 »
Jeg kan tilslutte mig Vetten her, ydermere er jeg ikke på Facebook, og har heller ikke planer om at skulle være det.

Ganske vist er det ikke så tit, MEN når og hvis jeg skulle have spørgsmål, er jeg glad for at have muligheden for at komme her (til trods for det overordnet aktivitets niveau  :) ) er muligheden der.


3
Alt mulig snak / Glædelig FORhjul som man siger.......
« Dato: Fredag den 23. December kl.18:10 »
Måske julemanden lægger pakker under træet i form af stumper til amerikaneren ude hos nogen af Jer...... eller sokker  :o

4
Alt mulig snak / Sv: ER DER ET ANDET FORUM SOM JEG IKKE KENDER ELLER HVAD.
« Dato: Fredag den 02. December kl.16:48 »
Jeg har prøvet at luske rundt på Facebook i min kones log in... jeg tror sq det er lysten der mangler, for jeg syntes det var VILDT forvirrende uoverskueligt, og uanset hvordan jeg gjorde poppede der kun US hits op for alverdens helt eller delvist relateret emner.


Meeen her er godt nok..... stille...

6
Alt mulig snak / Sv: Dette er en prøve
« Dato: Mandag den 10. Oktober kl.19:09 »
Nu ser det ud til jeg er med igen  Thumbs up

7
Information og gode råd om muligheder på siden! / Svar til CP
« Dato: Søndag den 09. Oktober kl.20:39 »
Hehe.. det er lidt komisk for jeg kan jo ikke svare i tråden. Jeg benytter safari (det er det du mener, ik?) og har oplevet dette før.

8
Eks på tilstanden i "emne" og "indlæg"

9
Siden flytningen af siden, har jeg efter log in ikke kunne svare i nye indlæg (ved godt der ikke har været så mange). Det hele ændrer sig i det jeg klikker på selve indlægget, så er jeg "logget ud", men går jeg tilbage eller benytter *hjem* på siden, så er jeg fortsat "logget in" og de/den nye indlæg/indlæg jeg har villet kigge i, er fortsat NY(ulæst) og ligger også i "nye indlæg siden sidste besøg".

Er der en opsætning jeg ikke er opmærksom på?

10
 Thumbs up jeg kørte op til Roskilde Cylinderservice og fin en snak med Simon  :)

11
Fyns kardan.
Deres chauffør kommer garanteret i dit område.

Det var også en mulighed...

12
Det duer?

Det er ihvertfald lokalt  Thumbs up

13
Gerne midt/vestsjælland men københavn er også ok.

Jeg skal "bare" have skiftet ventilsæder og måske styr om ikke så længe

14
Motor, reparation og optimering / Sv: Tilstoppet karburator
« Dato: Lørdag den 21. Maj kl.21:37 »
Måske et sidespor men, kan det bruges til guld og sølvsmykker?

René

Ja, det er det der bruges til smykker af guldsmeden, og sågar optikkeren. Hvilken væske der bruges... Dont know!

15
Motor, reparation og optimering / Sv: Tilstoppet karburator
« Dato: Onsdag den 18. Maj kl.22:33 »
Tillader at svare mig selv hvis andre kunne bruge samme info..

Ser ud til at jo højere frekvens, jo bedre.

Har fundet en 10 liters med 40KHz og varme element til 184 euro på ebay inkl forsendelse til tyskland, den får jeg sgu lige en tysk kammerat til at bestille med det samme :) den er jo stor nok til at man kan få renset diverse ting og sager, og eftersom de gamle biler vi har godt kan være en aaaanelse beskidte, så er det nok en god ting at have, sådan en ultralydsrenser! :)

Tak for tippet, jeg prøver det når den kommer og ser om jeg kan få alt lortet ud af den karburator igen på den måde :)

Hvad vil i anbefale at hælde i renseren af væske? bare destilleret vand?

Hvad der er rigtigt eller helt forkert at hælde i af rensevæsker, det skal jeg ikke udtale mig om, MEN brændfarlige væsker frarådes vist, da vandet/væsken bliver pænt varmt. Jeg lavede både en rens med rent vand, og med en let opløsning af biologisk nedbrydeligt, vandopløseligt motorrens  O0. Det virkedede ganske glimrende, efter jeg jeg stoppede processen, tog karburatordelen op, og grovrensede dem for møg først, og SÅ fortsatte ultralydsrensen. Så en afvaskning af emnerne kan jeg anbefale, og så er der heller ikke alt for mange fremmedlegemer i vandet. Efterskyld og blæs er et must.

Sådan gjorde jeg... Men Youtube kan være din ven.

Sider: [1] 2 3 ... 29