Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Spiritman

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Interiør, sæder, dørbeklædninger m.m. / For stole med god sidde komfort!
« Dato: Mandag den 19. Oktober kl.17:49 »
Jeg overvejer at finde et par andre forstole til AMC`en, da dem jeg har er meget faste og skålformede, de passer mig egentlig meget godt, men jeg kunne godt tænke mig de var lidt mere komfortable, uden at blive slatne, så er der nogen der kender til nogle sæder jeg skal kigge efter, og jeg er total ligeglad med hvad de kommer fra, bare de er billige og gode at sidde i  ;D ;D

2
Motor, reparation og optimering / Ventil til varmeapparat!
« Dato: Mandag den 13. Juli kl.18:26 »
Jeg kunne godt tænke mig at kunne lukke for vandet ind til varmeapparatet, da der bliver dejligt varmt inde i kabinen, nogen der kender til en snedig en med noget kabel værk til?

Ala den i linket her http://www.alibaba.com/product-detail/Universal-Heater-Valve-Tap-For-OEM_60171396543.html

3
USA træf og fester / Hvor mange kommer til Daydreamers meet?
« Dato: Lørdag den 11. Juli kl.09:08 »
Jeg regner selv med at være der om lørdagen, og måske noget af søndagen!!

Håber at se så mange af jer som muligt, og er det hele noget vådt lort, har jeg da et tørt halmloft i kan overnatte på, og en hal til parkering af mindst 5-6 biler ;)

4
Motor, reparation og optimering / Skifte bundkars pakning "i bilen"
« Dato: Lørdag den 04. Juli kl.08:35 »
Er der nogen der har erfaring med at skifte bundkarspakningen mens motoren ligger i bilen, jeg tænker man kan løsne motorophængene, løfte motoren nogle centimeter, pille motorophængene helt af, og så få lusket pakningen ud og placeret en ny????

5
USA træf og fester / Roskilde havn på torsdag d. 2 juli, anyone???
« Dato: Søndag den 28. Juni kl.21:11 »
De lover rigtig fint vejr på torsdag, skal det være der vi mødes på havnen, jeg tror på jeg kommer derned ;D ;D

6
Gear og bagtøj, reparation og optimering / Skifte bøsning ved yoke!
« Dato: Mandag den 15. Juni kl.17:21 »
Er der nogen der med held har kunnet skifte udgangsbøsningen på en gearkasse uden at gøre andet end pille yoke`en ud? eller skal huset pilles af, og det meste af olien :'( jeg er træt af gamle biler, den skal fandme bare virke fra nu af og et år frem :o ::) :P
Det skal måske lige nævnes at det glatte stykke på yoke`en stikker cirka 12-15 mm udenfor når bilen står på hjulene, det er vel ok, men kunne måske være lidt længere inde i gearkassen?

7
El og elektronik, reparation og fejlfinding / Aflive HEI tænding!!!
« Dato: Lørdag den 06. Juni kl.16:58 »
Jeg tror sgu jeg har aflivet min Kina HEI tænding, og tænker først nu på om den kan have knækket sig på grund af den er forsynet direkte fra batteriet, altså over en relæ?? det vil sige den får omkring 14 volt når da motoren kunne køre, for det kan den bestemt ikke mere :'( :'( :'(

8
Syns spørgsmål / Skal der være for kofanger på til syn?
« Dato: Fredag den 29. Maj kl.19:15 »
Gad vide om der skal være forkofanger på bilen ved syn, for den skal ikke være der ellers! Der er ingen skarpe kanter eller noget man kan hænge i på karossen ::)

9
Bremser, styrtøj og affjedring / Frigang under bilen?
« Dato: Tirsdag den 19. Maj kl.10:43 »
Kender i det når man står og kigger på sin bil og tænker, det kunne se helt perfekt ud at sænke den 2cm mere foran ^-^ sådan har jeg det med min bil, meeeen, så er der det med frigang under bilen, i forvejen synes jeg ikke der er alt for meget luft under mine headers og gearkassens bundkar for den sags skyld, der er ca. 145mm, så vil 125mm være til at køre med, eller er jeg allerede på grænsen af det rimelige, hvad siger i, hvad er jeres erfaringer?

10
Karosseri, reparation og lakering / Solfilm montage!
« Dato: Mandag den 11. Maj kl.20:47 »
Nogen herinde der er mestre til det, nu mine ruder er pillet ud ;)

11
Interiør, sæder, dørbeklædninger m.m. / Himmel??
« Dato: Søndag den 10. Maj kl.10:19 »
Jeg har ingen himmel til min bil, den originale var en "formstøbt" skumgummi lignede ting der var halvt i opløsning, så jeg er ude efter gode ide`er til at få noget nyt op og hænge, jeg overvejer et amerikansk flag, men de passer ligesom ikke i størrelsen, enten er de for små eller også er de alt for store, da taget er temmeligt lille, 1,10x1,40 cirka :o

12
Alt mulig snak / Ladefund på Fyn!
« Dato: Søndag den 03. Maj kl.08:52 »
Dog ingen US biler https://campenauktioner.hibid.com/catalog/57699/290-net--ladefund-p--b-gebjergg-rden--fyn-?tab=0&utm_campaign=1799-02052015&utm_medium=bullsender+nyhedsbrev&utm_source=nyhedsbrev

13
Dæk og fælge, backspace, boltcirkel osv. / Dæk med hvid skrift!
« Dato: Torsdag den 30. April kl.17:47 »
Hvad findes der af dæk med hvid skrift på markedet, og jeg gider ikke give en formue, feks. 1600-2000kr for ét 215/60-15 dæk bare fordi der står BFG Goodrich på siden, når man kan få et Nankang til 450kr, low budget you know ;)

14
Karosseri, reparation og lakering / Blandingsforhold lak/fortynder!
« Dato: Søndag den 26. April kl.20:28 »
Når nu man vil det hele selv, fordi man er fattig :o kunne jeg godt tænke mig at vide hvilket blandingsforhold lak, i det her tilfælde maskinemalje og fortynder, skal blandes i, jeg synes at have læst 2 dele lak og en del fortynder!!! det lyder som en tynd suppe i mine ører!! ;)

15
Syns spørgsmål / Solskygger!
« Dato: Mandag den 20. April kl.09:12 »
Skal der være solskygger i bilen til syn?? :o

Sider: [1] 2 3 ... 6