Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Jandk

Sider: [1] 2 3 4
1
Alt mulig snak / Glædelig FORhjul som man siger.......
« Dato: Fredag den 23. December kl.18:10 »
Måske julemanden lægger pakker under træet i form af stumper til amerikaneren ude hos nogen af Jer...... eller sokker  :o

2
Information og gode råd om muligheder på siden! / Svar til CP
« Dato: Søndag den 09. Oktober kl.20:39 »
Hehe.. det er lidt komisk for jeg kan jo ikke svare i tråden. Jeg benytter safari (det er det du mener, ik?) og har oplevet dette før.

3
Eks på tilstanden i "emne" og "indlæg"

4
Siden flytningen af siden, har jeg efter log in ikke kunne svare i nye indlæg (ved godt der ikke har været så mange). Det hele ændrer sig i det jeg klikker på selve indlægget, så er jeg "logget ud", men går jeg tilbage eller benytter *hjem* på siden, så er jeg fortsat "logget in" og de/den nye indlæg/indlæg jeg har villet kigge i, er fortsat NY(ulæst) og ligger også i "nye indlæg siden sidste besøg".

Er der en opsætning jeg ikke er opmærksom på?

5
Gerne midt/vestsjælland men københavn er også ok.

Jeg skal "bare" have skiftet ventilsæder og måske styr om ikke så længe

6
Karosseri, reparation og lakering / Sprøjte chrom / chrom lakering
« Dato: Søndag den 24. April kl.09:22 »
Er der nogen der har erfaring med det til småting/ikke udsatte dele ??

og... Er det egentligt noget alle autolakkere bør kunne?

7
Jeg har lige brug for noget hjælp på dansk.

Min bil er monteret med noget europærisk bremseforstærker/hovedcyl, og det vil jeg gerne have skiftet (selvom det virker glimrende som det er).
Min problemstilling er som følger...

Er vejen frem at plukke noget fra en tilsvarende bil med dobbelt hovedcylinder??, ved ikke lige hvilken.

Eller gå efter en original der ganske vist skal renoveres, + en dobbelt hovedcyl til den?? Jeg har fundet en hos min Olds pusher i US

Jeg kender ikke til priser på at få renoveret sådan et bæst, kontra eks at få en ny fra en Buick/Cadillac eller evt universielle muligheder. Alt dette med pris og arbejde taget i betragtning, tænker jeg den originale er den sikre vej, i skrivende stund ved jeg dog ikke hvilken dobbelt hovedcyl der kunne passer på den.

Billedet viser mit nuværende setup

8
Jeg skal lige have noget på det rene, for jeg er bange for jeg overser noget.....så inden jeg handler en ny...here goes

Jeg starter bilen helt som normalt, de første par minutter kan jeg slukke og starte, men bliver dog ikke ved i uendelighed. Når bilen er varm, efter bare en tur rundt om blokken, så kan jeg ikke slukke bilen på nøglen!!! Vrider jeg nøglen i position "0" lyser "GEN" lampen, hvilket giver mening, da der jo ikke lades så.

Installationen er rimeligt simpel, med START og RUN ledning til tændspolen. START ledningen bliver brudt af tændingsnøglen og RUN ledningen overtager via sikringsboksen.... Korrekt??

Nu har jeg netop monteret PERTRONIX, som er forsynet via en arbejdsrelæ, hvor BÅDE START og RUN ledningerne som sad på spolen, nu trækker relæet, KUN relæet..... Skulle det kunne gøre et forskel og holde spændingen oppe, eller hente det baglæns et sted??

Jeg har ikke haft multimeter på, da jeg var tvunget til at fikse noget andet, så jeg ikke kan starte den op mere, men lidt fik jeg da prævet... Rykker jeg spolespændingen af på arbejdsrelæet, ja så slukker bilen jo af gode grunde.

Dette var ikke et problem FØR montering af PERTRONIX installationen, men tilfældingheder kan jo forekomme at tændingsnøglen dør. Tændingsnøglen har drillet rent mekanisk i et stykke tid.

9
Dæk og fælge, backspace, boltcirkel osv. / Fælge... Og dæk
« Dato: Onsdag den 29. Juli kl.17:57 »
Jeg går og pusler med tanken om, Olds'n skal have nogle andre hjul, for den er monteret med for små dæk på originalfælgene, som er 14", nok ikke meget for små, men nok til det irriterer mit øje, og jeg har fra dag ét syntes den store, dog flade bil, ser umådeligt dum ud med så små hjul. Når jeg siger for små, snakker jeg ikke "nu skal den fandme ha' 19-22" skal den så", nææ, syns bare der mangler lidt diameter, og måske liiiiidt fylde.

Jeg tænker ren stål, helst uden huller, i sort eller mørkeblå, og dæk med smal WW, som nu, for at holde et så originalt blødt flyder look som muligt..... MEN!!!!

Jeg skal nok selv bestemme..... Men hvad siger I ?????

10
Er det ikke muligt?? MDF varmebestandigt nylon/plast/kunststof  ??

Min nuværende er meget tynd, som i 3 mm, og er egentligt "bare" en pakning, og jeg vurderer DEN, er årsagen til svær varm opstart de varme dage vi har haft indtil videre.

11
Alt mulig snak / Betale privat person i US ?
« Dato: Lørdag den 20. Juni kl.09:14 »
Hvordan gør I ?? ...selvsagt en person der IKKE har paypal osv  ;)

Jeg kan ikke helt gennemskue hvordan den skal skæres via netbank. Modtagers bank benytter ikke bla swift, så det er noget med at route pengene gennem en anden bank.... har I prøvet det før ???

Uanset hvad stikker jeg ned i banken på mandag.

12
Alt mulig snak / 4x10" højtalere
« Dato: Tirsdag den 09. Juni kl.18:06 »
Jeg kigger på dobbelmsvingspole, og hvem der laver dem, er jeg lidt ligeglad med.

Er det mig, der fjumrer, eller kan det være rigtigt, at man ikke umiddelbart kan købe sådan nogle i dk ??

OG dem jeg kan finde på nettet fra DE, S, eller US nemt løber op i cirka 2000,- for sådan et par

13
Motor, reparation og optimering / Valley pan Olds 394 ??
« Dato: Tirsdag den 02. Juni kl.20:40 »
Nu har jeg ikke fået løftet indsugningsmanifoldet af endnu, MEN nedenunder, er der et dæksel over motorens center. Dette gætter jeg på er en valley pan.

Indsugningsmanifold og valley pan er to forskellige ting, korrekt ??? For jeg har sq ikke købt nogen pakning til valley pan.

Ville det evt være ok at benytte flydende pakning på en valley pan ?? Ikke at jeg har et behov for at rive det dæksel af, men jeg har noget sejt "flydende" pakning, der tåler meget høje temperaturer/olie/benzin hvis i så fald, og så fremt, hvis det skulle være  :)

14
Motor, reparation og optimering / Olietyve/paraplyer til Olds 394
« Dato: Søndag den 31. Maj kl.22:57 »
Det e nok noget nær umuligt, MEN er der nogen der har et bud på hvor får jeg sådan nogle fra?? i løbet af et par dage er fint nok  ;)

I den forbindelse ... Der er da normalt forskel på indsug og udstødning på sådan nogle ??

15
Alt mulig snak / Saturday Night Cruise CPH
« Dato: Lørdag den 23. Maj kl.13:18 »
Er der nogen herinde fra der drager til byen i dag ???

Sider: [1] 2 3 4