Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Houmark

Sider: [1] 2 3 ... 29
1
Motor, reparation og optimering / Sv: Motorolie
« Dato: Mandag den 20. Februar kl.19:58 »
Oliebiksen har ellers billigere zddp end de fleste US forhandlere, men det er religion hvad man har lyst til at køre på..

https://www.oliebiksen.dk/shop/cam-shield-1-shot-218p.html

2
Motor, reparation og optimering / Sv: Motorolie
« Dato: Søndag den 19. Februar kl.18:17 »
10w60 er tykkere end en 15w40, ingen grund til tæt motor for det.. Den VR1 der bliver linket til, er der mange amerikanere der sværger til er den bedste, blandt andet pga højt zink indhold..

Jeg kørte 5w30 fuldsyntetisk med zddp oveni første år uden problemer, siden har jeg kørt 10w40 med zddp oveni, for har lidt højere olietryk, men syntes 10w60 er meget overkill.. Hvis jeg ikke allerede havde købt olie, havde jeg købt VR1'en for så slap jeg for zddp oveni..

3
Alt mulig snak / Sv: ER DER ET ANDET FORUM SOM JEG IKKE KENDER ELLER HVAD.
« Dato: Fredag den 09. December kl.16:49 »
Ja, ikke nok med at den så åbenbart har fået lyst til at smide olie, så begyndte den også at smide lakken flere steder i sommers, så en dejlig gammel dame at holde kørende..

Plus at mini'en også gerne vil have en stor pose penge kastet mod sig 😖

Men ja, god jul..

4
Alt mulig snak / Sv: ER DER ET ANDET FORUM SOM JEG IKKE KENDER ELLER HVAD.
« Dato: Fredag den 09. December kl.11:58 »
Yep, very quiet in in here..

  Min Electra er for stor til min egen garage, når både Mini'en og 1200-1500 barnevogne, el atv'er, klapvogne og børnecykler også skal være der, så den er opbevaret hos en ven.. Han ringede så og sagde at der hvor jeg parkerede lå der en lille smule oile, men efter han havde skubbet den frem for at kunne få fat i sine træpiller, havde den lagt en stor pøl olie.. Det har den aldrig gjort før, og har ikke mulighed for at kikke til bilen før næste år 😖

Aner ikke hvad det kan være, og har ingen anelse.. Den drypper ikke normalt..

God jul

5
Vil godt væde med jeg kan finde nogle gode tromler til dig i USA til god pris.. Bare sig til, så skal jeg sætte dig i kontakt med en amerikaner

6
Kan faktisk tilslutte mig den påstand.. Har tromler hele vejen rundt på min 2000+kg tunge bil, er der er intet problem med nedbremsning.. Mine forreste bakker er blevet slidt mindre end en mm på 2 år, og jeg har ingen skiver der kan stå og overflade ruste..

 Houmark

7
Motor, reparation og optimering / Sv: problem med karburator
« Dato: Torsdag den 12. Maj kl.05:58 »
Evt kan manifolden portes lidt, hvis du ikke har frihøjden til en spacer.. :-)

8
Bremser, styrtøj og affjedring / Sv: Vibrationer under kørsel..
« Dato: Onsdag den 11. Maj kl.09:18 »
Maibri siger det ikke findes, men han ville lige undersøge med en makker han kendte..

9
Bremser, styrtøj og affjedring / Sv: Vibrationer under kørsel..
« Dato: Onsdag den 11. Maj kl.08:09 »
http://www.jcwhitney.com/pitman-arm/buick-electra-1965/c11315d193y1965j1s23.jcwx?filterid=d193y1965g2

Der kommer kun et shaft seal kit frem.. Der er vel også det jeg skal bruge? Mener at staven der går ned igennem, sidder på en noget længere arm, end de korte der bliver vist.. Selvfølgelig har jeg kun billeder fra den side hvor man ikke kan se det..

10
Bremser, styrtøj og affjedring / Sv: Vibrationer under kørsel..
« Dato: Tirsdag den 10. Maj kl.21:59 »
Billeder der åbenbart vender på hovedet...

11
Bremser, styrtøj og affjedring / Sv: Vibrationer under kørsel..
« Dato: Tirsdag den 10. Maj kl.21:56 »
Opdatering..

 Var nede ved en mekaniker jeg nogle gange bruger, for at hente nogle papirer på min Mini jeg havde glemt.. Vi faldt i snak ang mit vibrationsproblem, og han ville gerne give det et skud og se om han kunne præcisere det.. Efter køreturen begyndte han slavisk at tjekke gummibøs i hele styretøjet, og til sidst meldte en "pitman arm" sig.. Havde hævet forenden, og så hvis man tog godt fat i venstre forhjul kunne man se en smule slør i armen..

 Hvad gør man med det? Skifter man selve gummiet i armen, eller hvordan? Og hvor får man delene fra? Vedhæfter et billede, det er taget bag venstre forhjul, skråt fremad mod motoren.. Det er armen der går ned i den anden, med den lodrette "arm"..

Tak for alt jeres hjælp..

Houmark..

12
Bremser, styrtøj og affjedring / Sv: Vibrationer under kørsel..
« Dato: Tirsdag den 03. Maj kl.19:26 »
 Var ude ved Fyns Kardan og Bremseservice i dag, hvor de renoverede min kardan for 2 år siden, og have min kardan spændt op og tjekket... Der var under 2g galt, og generalle fabriks regler siger alt under 5g skal man ikke gøre noget ved..

 Forreste del af kardanen "slog" ligesom da den sad på bilen, men det var den jo afbalanceret efter, og de måle"bukke" den lå i rørte sig så lidt man ikke kunne se det med øjet..

 Så er vi vel ude i noget gearkasse, hvilket er sidste roterende del jeg ikke har tjekket..


13
Motor, reparation og optimering / Sv: 351 cleveland 4v tænding
« Dato: Tirsdag den 03. Maj kl.19:19 »
 Fejler din gamle fordeler noget? Kan du uden problemer køre i bilen, uden tændingsbanken eller overophedning, når din tændingspistol siger 30-40 grader?

 Du kan evt. måle diameteren på din svingningsdæmper, gang med 3,14 og dividér med 360.. Så har du hvor langt én grad er, så kan du selv sætte streger pr. 5-10 grader..
 
 Prøv at pille dit tændrør ud, og verificere om tdc (0 grader ) på svingningsdæmperen nu også er tdc på stemplet..

14
Bremser, styrtøj og affjedring / Sv: Vibrationer under kørsel..
« Dato: Mandag den 02. Maj kl.12:18 »
Min tænding står på 32-34 grader plus manifold vacum.. Kan ikke fremprovokere rystelser med omdrejninger i motoren, det er altid samme hastighed det kommer..

Undrede mig bare over hvorfor det var blevet mindre.. Tror et sæt nye øjne ville gøre godt, kender desværre bare ingen i nærområdet der er kompetente.. :-(

Er godt træt af det nu, og håber virkelig det er væk inden oldtimer løbet i Gråsten..

15
Bremser, styrtøj og affjedring / Sv: Vibrationer under kørsel..
« Dato: Mandag den 02. Maj kl.06:57 »
Havde min første rigtige tur i bilen i går, og syntes den opførte sig anderledes.. Rystelserne er ikke nær så kraftige uden gas, som de er med gas.. Dvs på vej ned i fart og der mindre vibrationer end end når man holder farten, og især end når man accelerere..

Har bestilt nye bagdæk, samt jeg piller kardan af i dag, men hvis intet hjælper, så må jeg have kyndig hjælp :-(

Sider: [1] 2 3 ... 29