Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lifestyle

Sider: [1]
1
Gear og bagtøj, reparation og optimering / Astro, gearkasse skifter hårdt
« Dato: Mandag den 27. November kl.17:38 »
Min Chevy Astro Van 1996 er begyndt at skifte hård ved første og nogle gange anden gang den skifte gear.
Det giver en ryk hvis jeg ikke tager gassen af, inden den skifte .
Hvad kan problemet være ?
Jeg skifter olie & gearkassefilter hver 20000 Km. Der er olie nok i gearkassen. Astro'en har kørt 225000 Km.
Vh. Finn.

2
Nu er jeg så heldig, at der er ikke rodet med ledningerne i Astro'en derfor er alt  originalt. Iløbet af weekenden fandt jeg ud af, at den vil heller ikke skifte gear når jeg kørte. Som det første kravlede jeg ind under vognen og hev lidt i ledningerne til gearkassen, hvor heldig kan man være der var fejlen, en en holder lavet af jern som holder ledningen har slidt hul på ledningen. Jeg brugte ca. 3 timer research torsdag og fredag aften på at læse Haynes -og gå på nettet om andre havde prøvet den samme problemstilling.

Tak for dit indslag smed, det siger bare, det er enorm svær at sige hvad der kan være galt, når det handler om strømproblemer.

Mvh.  Finn

3
Er der nogen der har erfaring i hvad kan være galt, når sikringen sprænger til instrumenterne på en Chevrolet Astro van 1995. Spedometermåler virker heller ikke. Når jeg sætter en 21 watt pære imellem hvor sikringen sad lyser den op, så der en kortslutning et sted. Nogen der ved hvor det kan være ?

På forhånd tak.  Thumbs up
Finn.

Sider: [1]